assortiment
Basis uitgangsmateriaal:
Speltmeel
|
Het oergraan van de Limburgse akkers! Het pure volkoren meel van Kollenberger spelt. Te gebruiken voor brood, broodjes, koekjes, pannenkoeken, cake, enz. |
|
Speltbloem |
Gebuild meel van spelt. Bloem van Kollenberger spelt. Te gebruiken voor brood, broodjes, koekjes, pannenkoeken, cake, enz.
|
|
Tarwemeel
|
Volkorenmeel van tarwe. Tarwe uit Nederland, meest Zeeuwse tarwe. Te gebruiken voor brood, broodjes, koekjes, pannenkoeken, cake, enz. |
|
Tarwebloem
|
Gebuild van tarwemeel. Het wittemeel van Nederlandse, meest Zeeuwse tarwe. Te gebruiken voor brood, broodjes, koekjes, pannenkoeken, cake, enz. |
|
Boekweitmeel
|
Boekweitmeel zoals alleen mensen het van vroeger nog kennen. Op ouderwetse manier gemalen met de karakterestieke zwarte tekening erin. Te gebruiken voor pannenkoeken, balkenbrij, bloedworst, enz. Niet geschikt om brood mee te bakken, kan wel aan broodrecepten worden toegevoegd.
|
|
Roggemeel |
Roggemeel is van oudsher veel gebruikt in Limburg. Onze rogge komt dan ook van de Limburgse akkers. Veelal uit Roggel en Maasbree. | |
Tweekoren / Emmertarwe |
Een oergraan van Limburgse akkers. Onze tweekoren wordt biologisch geteeld. |
Mixen
Pannenkoekenmeel
|
Meel samengesteld uit tarwe en boekweit. Gemixed kant en klaar. Ook voor restaurants en pannenkoekenhuizen.
|
|
Volkorenbrood, Witbrood,Speltbrood en Speltwitbrood
|
Kant en klaar voor een volkorenbrood. Alleen water toevoegen. Kan ook in de broodbakmachine.
|
|
Cakemix
|
Kant en klare mix om heerlijke cake van te bakken met een volle smaak. Naar eigen wens ingrediƫnten toe te voegen.
|
|
Kruidkoekmix
|
Kant en klare mix om zelf een overheerlijke kruidkoek te bakken. Overheerlijk en eenvoudig in iedere keuken te maken.
|
|
Appeltaartmix
|
Kant en klare mix voor een appeltaartbodem.
|
|
Vlaaibodemmix |
Kant en klare mix voor vlaaienbodem |