Topmenu Bovenin

assortiment

Basis uitgangsmateriaal:

 

 

Speltmeel 

 

Het oergraan van de Limburgse akkers! Het pure volkoren meel van Kollenberger spelt. Te gebruiken voor brood, broodjes, koekjes, pannenkoeken, cake, enz.

 

Speltbloem

Gebuild meel van spelt. Bloem van Kollenberger spelt. Te gebruiken voor brood, broodjes, koekjes, pannenkoeken, cake, enz.

 

 

 

Tarwemeel

 

Volkorenmeel van tarwe. Tarwe uit Nederland, meest Zeeuwse tarwe. Te gebruiken voor brood, broodjes, koekjes, pannenkoeken, cake, enz.

 

Tarwebloem

 

Gebuild van tarwemeel. Het wittemeel van Nederlandse, meest Zeeuwse tarwe. Te gebruiken voor brood, broodjes, koekjes, pannenkoeken, cake, enz.

 

Boekweitmeel 

 

Boekweitmeel zoals alleen mensen het van vroeger nog kennen. Op ouderwetse manier gemalen met de karakterestieke zwarte tekening erin. Te gebruiken voor pannenkoeken, balkenbrij, bloedworst, enz. Niet geschikt om brood mee te bakken, kan wel aan broodrecepten worden toegevoegd.

 

 

Roggemeel

Roggemeel is van oudsher veel gebruikt in Limburg. Onze rogge komt dan ook van de Limburgse akkers. Veelal uit Roggel en Maasbree.
 

Tweekoren / Emmertarwe

Een oergraan van Limburgse akkers. Onze tweekoren wordt biologisch geteeld.

 

Mixen

 

Pannenkoekenmeel 

 

Meel samengesteld uit tarwe en boekweit. Gemixed kant en klaar. Ook voor restaurants en pannenkoekenhuizen.

 

 

Volkorenbrood, Witbrood,

Speltbrood en Speltwitbrood

 

Kant en klaar voor een volkorenbrood. Alleen water toevoegen. Kan ook in de broodbakmachine.

 

 

Cakemix

 

Kant en klare mix om heerlijke cake van te bakken met een volle smaak. Naar eigen wens ingrediƫnten toe te voegen.

 

 

Kruidkoekmix

 

Kant en klare mix om zelf een overheerlijke kruidkoek te bakken. Overheerlijk en eenvoudig in iedere keuken te maken.

 

 

Appeltaartmix

 

Kant en klare mix voor een appeltaartbodem. 

 

 

Vlaaibodemmix

Kant en klare mix voor vlaaienbodem